Boží hody : jak jedli Židé v Čechách a na Moravě /
Historie a tradice židovské kuchyně. Kulturní a náboženské zvyky dodržované při výběru, přípravě a konzumaci pokrmů. Význam jídla v židovské víře, symbolika židovských svátků a pokrmů, které k nim neodmyslitelně patří.
Hlavní autor: | Bondy, Ruth, 1923-2017 |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Praze :
Nakladatelství Franze Kafky,
2008
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Starokatolická knihovna
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
460200005852 | 4757 | Č Ost 90 | Čeština | Dostupné |