Boží hody : jak jedli Židé v Čechách a na Moravě /

Historie a tradice židovské kuchyně. Kulturní a náboženské zvyky dodržované při výběru, přípravě a konzumaci pokrmů. Význam jídla v židovské víře, symbolika židovských svátků a pokrmů, které k nim neodmyslitelně patří.

Hlavní autor: Bondy, Ruth, 1923-2017
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Praze : Nakladatelství Franze Kafky, 2008
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Starokatolická knihovna

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
460200005852 4757 Č Ost 90 Čeština Dostupné